Om mitt företag

En medveten och personlig ledare som vågar visa sin sårbarhet och utmana sig själv och andra.

Vi är alla ledare. Först och främst leder vi vårt liv, vi kanske är föräldrar, ledare i en idrottsförening eller chef på jobbet. Vi möter alla utmaningar både när det gäller personlig utveckling och konkreta utmaningar i arbetslivet.

Soleva Education hjälper dig att se din fulla potential, så att du kan nyttja kraften du har inom dig. Att ge dig möjligheten att bli den bästa versionen av dig själv – som person och ledare!

”Ett hållbart och äkta ledarskap kräver modet att våga – modet att våga visa sin sårbarhet som ger styrkan att vara sann. Styrkan att vara sann som ger inspiration till andra att våga vara sårbara.”

Affärsidé

Skapa förutsättningar för ett äkta och hållbart ledarskap som ger sunda och motiverade individer och organisationer. Genom att erbjuda långsiktiga ledarprogram, utbildning och coaching med fokus på beteendeförändringar som ger långsiktiga och hållbara resultat.

Vision

Bidra till ett hållbart och äkta ledarskap utifrån hjärta och hjärna som förändrar växer och utvecklar individ och organisation