Klover-webb

VÅGA PRATA PENGAR

Vill du driva ett företag med hållbar ekonomi som ger dig frihet att leva som du önskar? Vill du utveckla ditt företagande och ta det vidare både när det gäller kunskap och lönsamhet? Börja prata pengar.

Med gedigen erfarenhet och kunskap i både ekonomi, ledarskap och coachning, guidar vi dig så att du vågar tänka stort och se din och ditt företags potential. Med värme och omtanke utmanar och coachar vi dig att våga tänka och agera så att du kan styra företagets utveckling i den riktning du önskar. Hur skulle ekonomin i ditt företag, och därmed din privata ekonomi, se ut – om allt var möjligt?

Målgrupp  

  • Kvinnor och män i alla branscher
  • Egna företagare
  • Du som har ansvar för och är beroende av företagets ekonomi

Syfte    

  • Skapa hållbar och stabil ekonomi  genom att lära dig att förstå ditt företags ekonomi.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

Kommentarer från kursdeltagare:

”Mycket hjärta, värme, hög kompetens. Lättförståeligt och konkret innehåll i ekonomidelen”

” Utbildningen har givit mig en stor insikt i vikten av att skapa ett attraktivt och lönsamt företagande. Det bästa med utbildningen var att få ökad kunskap om ekonomin både för företaget och privat. Även samtalen och öppenheten i gruppen och coachningarna att komma vidare. Är så peppad efter de här dagarna. Nu jäklar….”

”Superbra upplägg med ”hård ekonomi” men ”mjuk NÖHRA”

”Helheten var bäst! Vilken kompetens Anna och Eva besitter. Gruppen gav energi, klokskap och glädje. Jag kan nu gå till handling när det gäller att starta eget fullt ut. Jag har fått en grundkunskap i ekonomi och konkreta verktyg att genomföra min vision! Utbildningen är den bästa investeringen hittills. TACK!”

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Konsulter

Eva1_small

Eva Solberg  Jag är civilekonom och har mångårig erfarenhet av att leda och coacha båda medarbetare och chefer. Jag har arbetat både nationellt och internationellt med både stora och små företag. Jag är också utbildad ICF coach och certifierad SIFL konsult med förändrings-processer som inriktning.

Jag har alltid varit nyfiken på människor och relationer. Att vara med att skapa förändring och utveckling där både miljö och individ får möjlighet att förbättras och förfinas är en drivkraft som gör att jag ständigt söker utveckling. Idag driver jag mitt eget företag Soleva education.

_L2_5347

Anna Bohman Jag är civilekonom och driver mitt företag Ekonomipartner AB. Jag har under snart trettio år arbetat med ekonomi i företag av olika storlekar och i varierande branscher. Jag brinner för att se mina kunder lyckas med sina verksamheter och nå den lönsamhet de strävar efter.

För mig betyder en god ekonomi trygghet, frihet och handlings-utrymme. I min verksamhet drivs lönsamheten främst av att ”göra rätt saker och gör saker rätt”. Lyckas jag ha fokus på detta samtidigt som jag ser vilket värde jag skapar för kunderna och tar betalt för det, då blir det bra! Mitt motto har alltid varit; jag vill inte leva för att jobba utan jobbar för att leva!