Klover-webb

VÅGA PRATA PENGAR

Vill du driva ett företag med hållbar ekonomi som ger dig frihet att leva som du önskar? Vill du utveckla ditt företagande och ta det vidare både när det gäller kunskap och lönsamhet? Börja prata pengar.

Med gedigen erfarenhet och kunskap i både ekonomi, ledarskap och coachning, guidar vi dig så att du vågar tänka stort och se din och ditt företags potential. Med värme och omtanke utmanar och coachar vi dig att våga tänka och agera så att du kan styra företagets utveckling i den riktning du önskar. Hur skulle ekonomin i ditt företag, och därmed din privata ekonomi, se ut – om allt var möjligt?

Målgrupp  

  • Kvinnor i alla branscher
  • Egna företagare
  • Du som har ansvar för och är beroende av företagets ekonomi

Syfte    

  • Skapa hållbar och stabil ekonomi  genom att lära dig att förstå ditt företags ekonomi.

När och Var

Dag 1-2: Internat 5-6 oktober, 2017  på Guesthouse eleven, Jösseforsvägen 34, Arvika Guesthouse eleven

Dag 3: Återträff 13 november, kl 8:30 -16:30 på Klara kompetenser, Våxnäsgatan 4, Karlstad

 

Unknownimages-2

Pris exkl moms

3-dagarskurs      8.200 kr

Kost och logi.     1.700 kr , del i dubbelrum, enkelrum tillägg 450 kr

Anmälan:

Skriv fullständigt namn och företag samt ”Våga prata pengar” i meddelanderutan : Anmäl här

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Konsulter

Eva1_small

Eva Solberg  Jag är civilekonom och har mångårig erfarenhet av att leda och coacha båda medarbetare och chefer. Jag har arbetat både nationellt och internationellt med både stora och små företag. Jag är också utbildad ICF coach och certifierad SIFL konsult med förändrings-processer som inriktning.

Jag har alltid varit nyfiken på människor och relationer. Att vara med att skapa förändring och utveckling där både miljö och individ får möjlighet att förbättras och förfinas är en drivkraft som gör att jag ständigt söker utveckling. Idag driver jag mitt eget företag Soleva education.

_L2_5347

Anna Bohman Jag är civilekonom och driver mitt företag Ekonomipartner AB. Jag har under snart trettio år arbetat med ekonomi i företag av olika storlekar och i varierande branscher. Jag brinner för att se mina kunder lyckas med sina verksamheter och nå den lönsamhet de strävar efter.

För mig betyder en god ekonomi trygghet, frihet och handlings-utrymme. I min verksamhet drivs lönsamheten främst av att ”göra rätt saker och gör saker rätt”. Lyckas jag ha fokus på detta samtidigt som jag ser vilket värde jag skapar för kunderna och tar betalt för det, då blir det bra! Mitt motto har alltid varit; jag vill inte leva för att jobba utan jobbar för att leva!