24 aug 2016
Kategori(er): ,
IMG_5122

Välkommen vardagslivet!

Ja, det är nog många av oss som känner så just nu… Sommaren är underbar men kan också vara ganska intensiv med många måsten och saker man borde göra bara för att det finns tid. Det kan vara ganska skönt med rutiner och tider igen.

Själv har jag haft en fantastisk sommar med en härlig blandning av allt. Fått smak av den vackra ön Gotland som bara blev en ”teaser” där jag känner att jag vill ha mer. En ö som inte är speciell svår att inte älska men ändå karg och kall på något sätt… den väcker nyfikenhet. Nyfikenhet och lust att upptäcka mer.
IMG_5091

Kanske känner du ändå att sommaren gärna hade fått vara lite längre och att du har kvar den där nyfikenheten och lusten att göra något mer? Mer soliga dagar, varma bad och härliga möten med spännande människor?

Då kan Yogaretreat för kropp och själ vara en resa för dig. 24:e september drar vi till Isla Plana i Spanien och där ska vi njuta av yoga, inspiration och värme. Det är en vecka där vi vänder blicken inåt, stannar upp och reflekterar var vi är och vart vi vill. Vi blandar yoga, meditation med samtal och workshops. Självklart finns det tid för sol, bad shopping och utflykter.

IslaPlana-3 text

 

 

 

Besök gärna hemsidan om du också vill ha mer sommar.www.rummetirydeback.se  Kika under resor/retreats om du vill veta mer om resan.

IMG_3480-3IMG_3404

Jag har tagit för vana att göra en egen resa varje år. En resa där jag har tid att reflektera, njuta av stunden och få insikter och inspiration att ta nästa kliv i min utveckling. Jag behöver komma bort från vardagen för att på perspektiv på allt som sker i livet. Kan verkligen rekommendera att ta den där tiden och pengarna till att investera i dig själv. Det är det värt.